Ontwerp & realisatie

Home » Ontwerp & realisatie

Weten wat je wilt qua tuin is één, maar om dit tuin ontwerp op papier te verwerken is niet altijd even makkelijk. Wij kunnen u hierbij helpen.
Door goed naar uw wensen te luisteren en daar onze ideeën en adviezen aan toe te voegen krijgt u de tuin die u altijd al heeft willen hebben. Van hieruit maken wij een aantal schetsen. Deze kunnen wij op papier aanleveren of middels een digitaal 3d ontwerp. Zo kunt u uw tuin al beleven, voordat deze is gerealiseerd.

Als u het gemaakte ontwerp heeft goedgekeurd beginnen wij met de planning. Dit verloopt geheel in overleg met u. Aan de hand van deze planning kunnen wij beginnen met het aanleggen van een groenere tuin dan uw buren.
Van 3d-ontwerp naar realisatie

Tuinrealisatie

Een goed aangelegde tuin staat garant voor jarenlang plezier. Wij kunnen de tuin aanleg volbrengen door middel van ons eigen ontwerp, uw ontwerp of een ontwerp door derden. Doordat wij vooraf een uitgebreide offerte aanleveren kan er nooit onduidelijkheid ontstaan tijdens de werkzaamheden. Nadat de werkzaamheden zijn opgeleverd geven wij u één jaar all-in garantie.

Onderhoudsvriendelijke tuin

Ons uitgangspunt is een onderhoudsvriendelijke tuin voor iedereen. Dit doen wij door het voegen van grote tegels en het gebruik van speciaal geselecteerde materialen. Toch is de voorwaarde van een blijvende mooie tuin goed onderhoud.

Heeft u een groene tuin dan zijn groene vingers een vereiste. Wij kunnen u hierbij helpen, of het tuin onderhoud volledig van u overnemen. Dit kan door middel van een vast onderhoudscontract. Heeft u hulp nodig bij het snoeien van de vaste planten? Wij helpen u graag met de voorjaar en najaar snoeibeurt. Ook het onkruid vrij maken
Is het gras groener bij de buren? Dan is het tijd om het benodigde tuin onderhoud aan uw gras te verrichten. Het verticuteren, bemesten en doorzaaien van het gazon is hierbij erg belangrijk. Door deze handelingen krijgt u een mooi groen gazon. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Erfafscheidingen & schuttingen

Een mooie erfafscheiding zorgt voor privacy. Dit is niet het enige, het maakt u tuin ook helemaal af. Wij zijn niet gebonden aan de standaard schutting maten, wij maken een schutting op maat speciaal voor u.

Wij plaatsen schuttingen van diverse soorten materialen. Een greep hieruit is: Een schutting met betonnen palen en betonnen onderplaten met passende houten schermen; Een schutting met houten palen en planken; Metalen hekwerken; Een schutting met betongaasmatten om hedera, clematis of kamperfoelie tegenaan te laten groeien. Heeft u andere wensen? Maak het ons kenbaar, wij helpen u graag verder.

Stijlvolle bestratingen Emmeloord

Een belangrijk deel van u tuin. Het bepaalt de sfeer. Voordat er gestraat kan worden moet het voorwerk goed gebeuren. Dit is bepalend voor hoe het straatwerk er over een paar jaar bij ligt. Er moet voldoende grond worden afgegraven en zand moet worden aangebracht.

Heeft u een oprit of terras dat verzakt is, dan komen wij graag om dit weer in orde te maken. En ook voor grote bestratingsklussen kunt u bij ons terecht.

Kijk voor meer informatie ook eens op stratenmakerdebruin.nl

Boomverzorging

Het begint bij het planten van een boom. Deze behoort vervolgens de juiste boomverzorging te krijgen. Helaas gebeurt dit niet altijd, door te weinig tijd of kennis.

Na een aantal jaar zal de boom groeien buiten zijn marges. Dan is het tijd om de boom drastisch terug te snoeien of volledig te verwijderen. Hoveniersbedrijf De Bruin heeft hier zijn certificaten voor en helpt u graag met uw boomverzorging.

Tuinhuizen & buitenverblijven

Wilt u iets unieks in uw tuin, een pergola, overkapping, metselmuur, tuinhuis van hout of van steen. Bij ons kunt u hiervoor terecht. Onze maatwerk bouwwerken worden speciaal naar uw wensen gemaakt van duurzame materialen.

Veranda’s en vlonders
Uw tuin is een verlengstuk van uw huis. Met een veranda of vlonder kunt u makkelijk uw woonoppervlak uitbreiden. Zo kunt u deze extra ruimte bijvoorbeeld gebruiken ter ontspanning, als lounge of juist als speelhoek voor de kinderen.

Schuren en blokhutten
Een schuur of blokhut in uw tuin biedt veel mogelijkheden. Als opslagruimte, extra leefruimte of kantoor aan huis. Een schuur of blokhut is een waardevolle toevoeging aan uw huis.

Scroll naar boven