Maatwerk Tuinhuis laten bouwen

Home » Maatwerk Tuinhuis laten bouwen
Op zoek naar een partij voor het laten bouwen van uw maatwerk tuinhuis, overkapping of luxe buitenverblijf? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf de Bruin uit Emmeloord op het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte en laat ons uw tuinhuis op maat bouwen!

Ontwerp van uw tuinhuis

Een tuinhuis op maat biedt tal van mogelijkheden. Gebruik als lounge, opslag van tuingereedschap en tuinstoelen of bijvoorbeeld als werkruimte. Afhankelijk van de grootte kunnen bijvoorbeeld ook functies worden gecombineerd. Ook de stijl en afwerkingsmogelijkgeheden zijn enorm uitgebreid. Met uw wensen en onze kennis en visie zorgen wij voor een functioneel en stijlvol tuinhuis ontwerp dat perfect past in uw tuin.

Bouwen & plaatsen uw tuinhuis

Echt maatwerk dus uw tuinhuis wordt compleet op maat gebouwd en geplaatst door onze experts. Geen vaste maten, maar prachtige luxe tuinhuizen, moderne tuinhuisjes of juist grote of kleine overkappingen zijn mogelijk. Een deel wordt voorbereid in onze eigen werkplaats, waarna de montage, plaatsing en afwerking op locatie wordt uitgevoerd. In overleg met u wordt gekeken naar een geschikt moment, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tuinhuis.

Van luxe buitenverblijven tot duurzame overkappingen

Peter-Paul Frijlink
Lees verder
We waren op zoek naar iemand die voor ons een garage met overkapping kon bouwen, en kwamen zo bij Bart uit. Direct vanaf het eerste gesprek hadden we er een goed gevoel bij. We werden verrast met een complete 3d impressie van ons idee, en daar een mooie offerte aan toe gevoegd. Tevens kregen we een mooi aanbod om de gehele schutting te laten plaatsen. Na akkoord is het idee helemaal naar wens uitgevoerd, en was er nog ruimte om tijdens de bouw de puntjes op de i te zetten en kleine aanpassingen door te voeren. De samenwerking was super en erg gezellig! Wij zouden Bart zeker aanraden!
Maarten en Diny
Lees verder
Nadat wij in 2019 dit huis hadden gekocht zijn we in 2020 met de tuin aan de gang gegaan. Nou ja, we zijn op zoek gegaan naar een tuinman die ons aansprak. Dat hebben we bij Bart zeker gevonden, denkt mee, is creatief en voert alle werkzaamheden zelf uit. In 6 weken tijd zijn zowel de voortuin, de oprit en de achtertuin, inclusief bestrating, beplanting, schutting en buitenverblijf (overkapping) aangelegd. Als je met Bart in zee gaat is er geen garantie tot de stoeprand, hij lost alle eventuele problemen op. Bart heel erg bedankt voor onze prachtige tuin en de cappuccino staat altijd voor je klaar!
Kilian Brand
Lees verder
We hebben Bart gevraagd om onze tuin volledig opnieuw op te bouwen. Het contact vooraf aan de klus was helder, evenals de afspraken die we samen hebben gemaakt. Bart heeft een prachtige tuin neergezet die precies zo is geworden zoals we hem hadden voorsteld. Hij is een echte vakman die je bijzonder betrekt in zijn proces en afwegingen. Nu onze achtertuin zo mooi zo is het een kwestie van tijd voordat we hem gaan vragen ook onze voortuin te doen.
Bert Haarsma
Lees verder
Nadat een andere hovenier ons had laten zitten nam de eigenaar het rolstoelvriendelijk maken van onze tuin over. Door gedurende de aanleg steeds met elkaar in gesprek te blijven hebben we nu een prachtige tuin waarin ik de komende jaren vanuit mijn rolstoel heerlijk kan tuinieren!Na akkoord is het idee helemaal naar wens uitgevoerd, en was er nog ruimte om tijdens de bouw de puntjes op de i te zetten en kleine aanpassingen door te voeren. De samenwerking was super en erg gezellig! Wij zouden Bart zeker aanraden!
Mark Dieleman
Lees verder
Direct na het intrekken van de woning hebben we de tuin aangepakt, inclusief straatwerk. Na een paar jaar heb je dan altijd wat last van verzakking. Fantastisch dat nadat De Bruin is langs geweest alles weer strak en recht ligt. Hierdoor hebben we niet al het straatwerk opnieuw hoeven doen, maar alleen opgehoogd waar het nodig was. Vakwerk, snel en precies. Super.Na akkoord is het idee helemaal naar wens uitgevoerd, en was er nog ruimte om tijdens de bouw de puntjes op de i te zetten en kleine aanpassingen door te voeren. De samenwerking was super en erg gezellig! Wij zouden Bart zeker aanraden!

Diverse opties voor een maatwerk tuinhuis

Het voordeel van een maatwerk tuinhuis zijn de diverse mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw tuinhuis. Onderstaand kunt u meer lezen over deze mogelijkheden.

Tuinhuis met veranda

Een ruime veranda zorgt ervoor dat u heerlijk lang buiten kunt genieten. Comfortabel ontbijten in de buitenlucht of gezellig met gasten dineren of borrelen tijdens zonsondergang, de mogelijkheden zijn immens. Verbind eventueel uw veranda met een prieel of extra overkapping aan uw woning om het nog meer één geheel te maken.

Glazen schuifwanden, houten deuren of juist open

Afhankelijk van de gekozen functies van uw tuinhuis kan worden bepaald of de ruimte gesloten dient te kunnen worden en op welke wijze. Voor een ruimte die gebruikt wordt als opslag kiest men vaak voor een houten deur. Combineert u de ruimte met een garage dan kan ook worden gekeken naar een grotere garagedeur. Denkt u meer aan een lounge, luxe extra woonkamer of werkruimte dan zien we vaak dat mensen kiezen voor een glazen schuifwand. Hierdoor ontstaat een lichte ruimte waar u uit de wind het hele jaar kunt genieten.

Afwerkingen: Kozijnen, Houtsoorten, impregnering, verfsoorten, elektriciteit en verlichting

Wilt u extra ramen laten plaatsen, elektriciteit voor een buitenkeuken of werkplek? En heeft u al nagedacht over de sfeer en verlichting? Samen met u worden de afwerkingen besproken voor uw maatwerk tuinhuis. Van budget opties om de prijs scherp te houden tot luxe afwerkingen als verwerkte spotjes, oplaadpunten of speciale houtbewerkingen. Uw wensen worden werkelijkheid.

Meer informatie of benieuwd naar de kosten?

Wilt u eerst nog meer informatie? Stel dan uw vraag aan onze tuinexpert. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een offerte aan en geef uw wensen al zo compleet mogelijk door, zodat wij de mogelijkheden verder kunnen bespreken. Ook kunt u contact opnemen door te bellen naar 06 51 43 11 19 of een bericht te sturen naar info@hoveniersbedrijfdebruin.nl. Wij horen graag van u!
Scroll naar boven