Een speelse tuin met strakke plantenbakken en stoere, moderne, uitstraling. Door gebruik te maken van verschillende materialen en formaten betegeling ontstaat een speels effect. Wat een plaatje! Deel deze pagina!

Dit moderne, strakke, tuin ontwerp hebben wij mogen realiseren voor één van onze klanten in Emmeloord. Uitgevoerd met heerlijke overkapping voorzien van spotjes en gashaard. Een trampoline gedeelte met kunstgras voor de kids en terras met robuuste houten tafel om gezellig te zitten. Deel deze pagina!

Een duurzame beton en hout combinatie schutting. Uitgevoerd met stoere zwarte boerderij details. Deel deze pagina!

Een maatwerk tuinhuis afgewerkt met glazen pui en schuifdeuren. Modern, strak en zeer sfeervol. De bewoners kunnen het hele jaar door genieten van een fijne plek in de tuin. Deel deze pagina!​

Een onderhoudsvriendelijke tuin in Emmeloord. Verdeeld in 4 delen. Twee ruimtes voor beplanting, een eettafel en lounge hoek. Dit alles gecombineerd met een duurzame beton en hout combinatie schutting. Deel deze pagina!

Dit tuin ontwerp hebben wij mogen realiseren voor één van onze klanten. Door deling in aparte vakken ontstaan er ruimtes met een eigen functie. Zo is er een lounge gedeelte, een trampoline gedeelte voor de kids en een klein gedeelte met tafel om nog van de late zon uurtjes te kunnen genieten. Al het steen …

Stijlvol tuinontwerp Emmeloord Lees verder »

Voor één van onze klanten hebben wij onlangs deze onderhoudsvriendelijke voortuin mogen aanleggen met cirkelvormige sierlijke bestratingselementen. Deel deze pagina!

Dit tuin ontwerp hebben wij mogen realiseren voor één van onze klanten.Door het hoogteverschil in de achtertuin te overbruggen met een gecentraliseerde trap, ontstaat er een speels geheel met veel variatie en extra mogelijkheden. Vanaf het bovendeel kan er genoten worden van het fantastische uitzicht en achterin kan men genieten en dineren in de lounge …

Tuinaanleg met sterk hoogteverschil in Emmeloord Lees verder »

Voor één van onze klanten hebben wij dit mooie project mogen uitvoeren. Een grote pergola ter beschutting van de voorgevel. Deel deze pagina!

Voor één van onze klanten hebben wij onlangs deze knusse achtertuinmogen aanleggen met o.a. moderne grote tegels, een nieuwe schutting, een robuuste pergola, borders en nog meer elementen. Deel deze pagina!

Scroll naar top